Fri fragt på ordrer over 500,- der kan sendes til GLS pakkeshop i DK

2-3 hverdage

Sikker betaling via Nets og Quickpay Security

Fri fragt på alle ordrer over 500,- der kan sendes med GLS

2-3 hverdage

Sikker betaling via Quickpay Security

Manipura Living
Manipura Living
kr.
0
Manipura Living
kr.
0
Vinkøler – vintage Hammam spand – H30

1.275 kr.

Tilgængelig på restordre

Tilgængelig på restordre

BEMÆRK: DE GAMLE VINTAGE HAMMAM VANDSPANDE ER HELT UNIKKE MED ASSORTEREDE MØNSTRE – IKKE 2 ER HELT ENS! 

De unikke vinkølere har oprindeligt været brugt som vandspande i de gamle Hammam spabade og dampbade i Marokko. Spandene er crafted i nikkelsølv, og her har vi håndplukket de spande, der stadig er vandtætte trods deres patina og lange historik (minimum 60 år). Vi har fundet spandene i Marrakesh og købt nogle med hjem, fordi vi elsker historien og fordi vi synes, de giver en autentisk og etisk stemning i en moderne og lys kontekst.

Ud over at bruge spandene som vinkølere fungerer de fantastisk som vaser til blomster og grene eller som potteskjulere for planter i kombination med andre skjulere og vaser i keramik og kurveflet rundt om i huset. De er også meget smukke på badeværelset, hvor de kan bruges som opbevaring til sæber og shampoo i bruseren, til hårbørster mm.

Spandene har oprindeligt været brugt i kombination med mindre Hammam skåle, som man brugte til at øse vandet op med. De små skåle sælges separat.

SKU

Varenummer34930 - Vinkøler - vintage Hammam spand - H30Kategorier, , , , , Tag

Produkt detaljer

Vinkøler - vintage Hammam spand H25 cm

STØRRELSE:

Large: @H30xØ26cm

Fåes også i Medium: @H25 x Ø23 cm. BEMÆRK: da spandene er håndlavet er størrelserne cirkamål

MATERIALE: Håndlavet i nikkelsølv med mønstre, hank der kan bøjes op og ned samt små ben

OPRINDELSE: Håndlavede i Marrakesh. Spandene har oprindeligt været anvendt som vandspande i de gamle, Marrokanske Hammam badeanstalter. De vurderes til at være 40-60 år gamle. Spandene blev brugt til opbevaring af vand til bl.a. varmekilderne i saunaer samt til afkølning af gæsterne. Spandene blev oftest akkompagneret med små Hammam vandskåle, som man brugte som øse til vandet. De små vandskåle sælges separat.

BEMÆRK: Alle spande er gamle og helt unikke i forskellige materialer og mønstre! Ikke 2 spande er helt ens. Til brug som vinkølere udvælger vi de spande, der p.t. er vandtætte - eller tilnærmelsesvis vandtætte. Men da det gamle materiale godt kan give sig lidt ved stærk kuldepåvirkning fra isterninger, anbefaler vi altid, at du stiller spanden på et underlag, der kan tåle lidt em fra spanden. I enkelte tilfælde kan der komme små dryp fra spanden langs svejsningen i siden samt ved de små fødder.
VEDLIGEHOLDELSE: Som alle andre naturlige materialer bliver spandene matte efter noget tid. Det matte look har sin egen, rå charme. Ønsker du at bevare den blanke overflade, kan du pudse fadet med ståluld (ja - det er ganske rigtigt:)) samt en tyk brun sæbe. Rigelig brug af sæbe betyder at spanden ikke bliver ridset ved brug af stålulden.

FØL ENERGIEN fra 1001 nats eventyr i det gamle Marokko og forestil dig, hvordan de skønne spande er blevet brugt til opbevaring af vand til at stænke på gløderne i den varme sauna og til at køle af i de varme dampbade.

 

Vinkøler – vintage Hammam spand – H30

1.275 kr.

Tilgængelig på restordre