Anne-Marie Schroll MANIPURA LIVING

FEEL THE ENERGY IN EVERY STORY

“MANIPURA LIVING er her for at sprede god energi til dig og dit hjem“.

Anne-Marie Schroll

Anne-Marie Schroll MANIPURA LIVING in MarrakeshKÆRE DIG……VELKOMMEN TIL MANIPURA LIVING

MANIPURA LIVING er en verden med etnisk skandinaviske rødder. På rejser verden over udplukker vi skønne produkter samt inspiration – udarbejdet med passion og kærlighed – til at skabe en personlig bolig- og livsstil fyldt med god energi, balance, historie og sjæl.


FAMILIEDREVET – EST. 2019

Som 3. generation af en selvstændig familie indenfor mode og tekstil, besluttede jeg mig i efteråret 2019 for at lægge min karriere som global marketingdirektør på hylden og udleve min gamle drøm om at starte eget firma. Min mand, Flemming, og jeg startede MANIPURA LIVING sammen, hvor vi kombinerer vores fælles passion for at rejse og indsnuse magien fra verdens vidunderlige steder og mennesker. Jeg driver firmaets daglige drift mens Flemming driver sit advokatfirma, Middelfart Advokaterne.


TRAVELLING SPIRITS

Alle vores produkter er udvalgt for deres unikke, naturlig skønhed, historie og sjæl. Størstedelen er håndplukket på rejser til fascinerende kulturer verden over, hvor min familie og jeg i samarbejde med dygtige lokale partnere intuitivt vælger de produkter, vi føler vil give et varmt, autentisk samspil og god energi ind i vores moderne, lyse skandinaviske bolig- og livsstil.

Alt er håndlavet i naturmaterialer med passion og kærlighed af kyndige, lokale familier og små værksteder, der igennem generationer har viderebragt de gamle traditioner. Ikke 2 produkter er helt ens, og vi elsker, det afslappede boheme look og historierne med rod i stolte traditioner, hvor former, farver, mønstre, teknikker og visdom er gået i arv igennem århundrede.


FEEL THE ENERGY IN EVERY STORY

Inspiration…. For Your home – Your soul – Your living
På vores story blog deler vi løbende indlæg og artikler med inspiration til, hvordan du skaber en god balance og energi i dit hjem og for dig selv – med harmoni til krop, sind og sjæl.

Følg med efterhånden som vi i samarbejde med en række skønne, passionerede ildsjæle deler ud af deres erfaring og viden med gode råd og inspiration til glæde og gavn for os alle. Derudover deler vi egne erfaringer og tips til at skabe balance og harmoni. Du er altid velkommen til at skrive til os, hvis du har særlige ønsker til emner eller spørgsmål:)


Glæd dig til at få inspiration til indretning af din bolig…..
Få tips til hvordan du bruger Feng Shui i boligen, indretning af den effektive hjemmearbejdsplads, planter og blomsters betydning for vores velvære, soveværelset og den gode søvn, wellness i badeværelset.


Og nyd en række gode råd og værktøjer til at styrke din personlige balance og energi…..
Få meditationsøvelser, yoga, spiritualitet, skøn musik, litteratur, positiv tænkning, målsætning og loven om tiltrækning, nærende juicer og mad og meget andet.


De ting og aktiviteter, vi vælger at omgive os med er med til at skabe vores energi og vores historie

MANIPURA LIVING ikonMANIPURA’ – DEN GODE ENERGI

Vores grundtanke er, at alt er energi, og at vi selv kan påvirke vores balance og personlige power i vores måde at indrette os og leve på.

MANIPURA er sanskrit betegnelsen for vores energicenter, Solar Plexus, der er placeret 2 fingre over navlen. Det er vores power station, der skal holdes i balance og lades op med god energi, for at vi føler os i flow med harmoni mellem krop, sind og sjæl. Det er også her vores intuition – vores ‘mavefornemmelse’ sidder. Når vi er ude af balance føler vi, at vi ‘knækker midt-over’. Vi taber energi, bliver uoplagte og mister fokus.


MANIPURA LIVING – SKAB ET HJEM OG EN LIVSSTIL MED GOD ENERGI, HISTORIE OG SJÆL

I Skandinavien er hjemmet ofte vores base, hvor vi i en travl hverdag søger ro for at ‘genfinde’ os selv. De ting og aktiviteter, vi vælger at omgive os med er med til at skabe vores energi og vores historie. Det er derfor vigtigt, at vi hver især er opmærksomme på at skabe en personlig base ved at indrette os med produkter og aktiviteter, der betyder noget for os, og som vi føler ‘nærer’ os med balance og god energi.

Vi kan fremme balancen og den gode autentiske energi i vores hjem ved at indrette os med ting, der har en historie og et formål, og som er lavet af kærlige og passionerede hænder i forskellige materialer.

På samme måde kan vi fremme vores personlige balance og energi via enkle redskaber og aktiviteter, der hjælper os til at bevare ‘kontakten’ til os selv – vores indre ‘jeg’ – samt harmonien mellem vores krop, sind og sjæl.

Med MANIPURA LIVING ønsker vi at skabe inspiration til, hvordan vi hver især kan styrke vores personlige flow og velbefindende ved at skabe harmoni og balance i vores ydre rammer – vores hjem – samt mellem vores krop, sind og sjæl.
WE CARE FOR THE WORLD

Vi elsker den smukke verden, vi alle er så heldige at leve i.
Den er fyldt med de skønneste naturrigdomme, fascinerende kulturer, passionerede sjæle og dejlige traditioner fyldt af visdom og godt håndværk.

Vi gør, hvad vi kan, for at respektere vores verden og passe på den.