Bali er en vidunderlig ø med stolte traditioner for gammelt håndværk. Øens befolkning har i mange år flettet kurve til opbevaring og brug i daglige gøremål.

De store kurve fyldes med frugt og grønt på markeder, gader og stræder – og de bruges også ofte til vasketøj og skrald. Den store ‘chicken’ kurv bruges som bur til høns og haner. Tætte kurve anvendes traditionelt som fiskeroser. Og de små kurveæsker med låg bruges til opbevaring af ris og andre madvarer – samt til de daglige, rituelle ‘offergaver’ med mad, grønt og røgelse til øens guder.

Vi har udvalgt nogle af de traditionelle Balinesiske kurve, som er lavet om til de smukkeste lampeskærme. Kurvelamperne hænger overalt i restauranter og lobbier på øens lækre hoteller og beach barer. Brug kurvelamperne til at bringe øens magisks boheme stemning hjem til dig selv. De giver et fantastisk lys, der kaster et smukt mønster op på dit loft og dine vægge.

Vi anbefaler, at du bruger dem med en stor, varm pære samt en lysdæmper. Har du ikke en lysdæmper indbygget i din stikkontakt kan du købe en af vores pærer med indbygget 3-trins lysdæmper.

BEMÆRK: Elledning og fatning samt pærer sælges separat!

KURVELAMPER - BALI

Viser alle 19 resultater

View: