Fri fragt på ordrer over 500,- der kan sendes til GLS pakkeshop i DK

2-3 hverdage

Sikker betaling via Nets og Quickpay Security

Fri fragt på alle ordrer over 500,- der kan sendes med GLS

2-3 hverdage

Sikker betaling via Quickpay Security

Manipura Living
Manipura Living
kr.
0
Manipura Living
kr.
0

HANDELSVILKÅR

Kundeservice

Vores kundeservice er åbent alle hverdage fra kl. 8.00 – 16.00. Læg gerne en telefonbesked, hvis vi ikke kan svare med det samme. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Tel: +45 29 22 89 23

E-mail: Info@ManipuraLiving.com

Handelsvilkår - SALG TIL PRIVATE

Nedenstående handelsvilkår gælder for alle varer, som bestilles af privatkunder via webshoppen på www.ManipuraLiving.com

MANIPURA LIVING I/S

Bros Allé 3

5500 Middelfart

info@ManipuraLiving.com

Tlf. +45 29 22 89 23

Virksomhedsregistrering: Middelfart, Danmark

CVR-nr. 40749233

ordrebekræftelse

Efter ordreafgivelse og betaling, modtager du automatisk en email fra MANPURA LIVING der bekræfter, at vi har modtaget din ordre. Bemærk dog, at denne email ikke er en endelig accept af din ordre.

Når varerne er pakket og afsendt fra vores lager, modtager du en endelig bekræftelse og kvittering pr. email. 

Kvitteringen vedrører kun de varer som er nævnt. MANIPURA LIVING er derfor ikke forpligtet til at levere eventuelle andre varer som har været en del af ordren, før der afsendes en særskilt kvittering eller faktura på disse. Se også afsnittet Udsolgte varer.

nem betaling

Prisen for varer er inkl. dansk moms og eksklusiv fragtomkostninger, der tillægges særskilt ved checkout.

Der opkræves ikke dansk moms på ordrer fra privatkunder udenfor EU.

MANIPURA LIVING modtager følgende betalingskort: Dankort, Visa/Dankort, Visa Electron, Mastercard, JCB, American Express samt betaling via MobilePay og bankoverførsel.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke gebyr for betaling på ManipuraLiving.com.

Ved bankoverførsel gør vi opmærksom på, at du ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.

betalingssikkerhed

Hos MANIPURA LIVING kan du trygt anvende dit betalingskort. Betalingssystemet er godkendt af Nets,Quickpay Security samt Clearhaus

ÆNDRINGER I PRISER OG LEVERINGSBETINGELSER

MANIPURA LIVING forbeholder sig ret til uden forklaring eller varsel at ændre priser og leveringsbetingelser. Disse ændringer vil dog ikke påvirke ordrer, der allerede er afgivet og accepteret i form af en kvittering eller faktura pr. email.

UDSOLGTE ELLER UDGÅEDE VARER

MANIPURA LIVING konceptet er baseret på salg af håndlavede varer og unika produkter, der ikke produceres i store, industrielle mængder. Du vil derfor indimellem opleve, at vi har udsolgt af en varetype. Størstedelen af vores varer reproduceres hurtigst muligt i de små workshops verden over, hvor nye produkter håndlaves efter gamle traditioner og teknikker. Andre varer er 100% unika fund, der desværre ikke kan skaffes i fuldstændigt samme version igen. Vi er derfor nødt til at tage forbehold for udsolgte eller udgåede varer. Bemærk også, at p.g.a. lange fragtruter er ventetiden på nye bestillinger fra Asien, Indonesien og Marokko lidt længere end for varer fra de omkringliggende lande i Europa. Men kontakt os gerne, hvis du har forelsket dig i en udsolgt eller udgået vare. Så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe!

FORSENDELSE OG FRAGTOMKOSTNINGER

Ordrer tilstræbes pakket og sendt inden for 1-3 hverdage. Hvis vi ikke kan overholde dette, vil du blive kontaktet.

Forsendelsesmetode:

Ordrer afsendes som standard med GLS – alternativt med DSV fragtmand:

 • Til pakkeshop, firmaadresse eller til privatadresse

Er du ikke sikker på at være hjemme til at modtage varerne, så vælg pakkeshop. GLS kan desværre ikke imødekomme specielle leveringsønsker, f.eks. “må stilles på trappen” eller “sættes i carporten”.

Leveringsomkostninger med GLS fra kr. 39,- (op til 20 kg med max længde på 2m og Ø3m):

 • Standard forsendelse til GLS pakkeshop - brofaste øer i Danmark: kr. 39,-. GRATIS fragt ved køb over 500 kr.
 • Standard forsendelse til private adresser samt firmaadresser - brofaste øer i Danmark: Kr. 75,- GRATIS fragt ved køb over 500 kr.
 • Leveringsomkostninger til ikke brofaste øer: Kontakt os venligst for særskilte priser på info@ManipuraLiving.com / tlf. 2922 8923
 • Bemærk: Gratis levering ved køb på over 500,- DKK, gælder IKKE ved køb af SPECIAL SIZE produkter samt ved forsendelse til private adresser, firmaadresser og til ikke-brofaste øer.

Leveringsomkostninger – SPECIAL SIZE varer i Danmark og udland:

 • For SPECIAL SIZE varer anvendes DSV palletransport, der beregnes særskilt pr. lademeter eller pr. m3 som tillæg til varens indkøbspris plus moms. Prisen varierer fra kommune til kommune samt fra land til land.
 • Special size varer (referenceliste pr. januar 2023)
 • Timor møbler
 • Kurvelamper fra Bali i XL størrelse: ‘MEX’ pendel XL, 'Kylling' pendel XL, 'Alf' pendel XL
 • Møbler & lamper fra soul partner brands: Gervasoni 1882, MDF Italia
 • Showroom udstillingsmøbler & lamper
 • Bali håndvaske
 • Vi tager forbehold for ændrede fragtbetingelser for produktkategorier og produkter.


Tracking:

Pakken kan følges via track & trace fra den afsendes, til den bliver leveret i den valgte pakkeshop/på adressen.

Ved pakkens modtagelse bedes du kontrollere varerne. Er pakken og/eller indholdet beskadiget ved modtagelsen, opfordrer vi til at du straks kontakter MANIPURA LIVING.

LEVERING TIL UDLANDET

MANIPURA LIVING sender gerne til udlandet. Forsendelsesomkostninger beregnes individuelt. Kontakt MANIPURA LIVING for muligheder og pris.

Told er ikke inkluderet i den pris, der oplyses ved check-out, da toldsatserne varierer fra land til land.

AFHENTNING HOS MANIPURA LIVING

Du er velkommen til at afhente dine varer hos MANIPURA LIVING:

 • HQ & SHOWROOM: Bros Allé 3, 5500 Middelfart

Kontakt os for nærmere aftale på info@ManipuraLiving.com eller på telefon +45 29 22 89 23

RETURNERING

Hvis du fortryder dit køb, har du altid 14 dages fortrydelsesret på vores varer. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. Består varen af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse.

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt under én ordre.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@ManipuraLiving.comtel. +45 29 22 89 23. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Retur forsendelse

Du kan returnere din vare seneste 14 dage efter, du har modtaget den. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse og bærer risikoen for varen indtil varen er leveret retur hos os.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Hvis varen forsvinder ved returneringen, bærer MANIPURA LIVING ikke omkostningerne.

Bemærk at returnering ikke gælder møbler med særlige mål lavet på bestilling.

Hvis en vare ønskes ombyttet til en anden farve, størrelse eller lignende, skal der foretages en ny bestilling i webshoppen. Alternativt kan varen byttes i vores fysiske butik i Middelfart.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er anvendt udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har betalt for varen, tilbage. Bemærk dog, at vi kun kan returnere penge til kortejeren, der har bestilt produktet. Ønsker du at bytte en gave bedes du derfor kontakte gavegiver eller komme forbi vores butik, hvor vi gerne ombytter til en anden vare eller udleverer et tilgodebevis. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Ved returnering sendes varen til:

MANIPURA LIVING

Bros Allé 3

5500 Middelfart

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

reklamation

Håndlavede produkter:

Da størstedelen af vores produkter er håndlavet kan der forekomme små forskelligheder og uensartheder i farver, mønstre, former mm. Dette anses som en del af varens autentiske patina og charme.

Dette gør sig også gældende for Kundalini python skindtasker og accessories, der alle er unikke i skindets naturlige struktur, indfarvninger, syninger mm. Således vil et åbent skæl på slangeskindet ikke anses som en defekt men en smuk del af skindets smukke, naturlige og unikke look.

Skulle du imod forventning have modtaget en defekt eller forkert vare, bedes du sende en mail til info@ManipuraLiving.com.

Information ved reklamation

Når du handler hos os har du som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Synlige skader skal altid noteres og rapporteres til os ved modtagelsen af dine varer til info@ManipuraLiving.com. Skjulte skader skal rapporteres til os senest 7 dage efter modtagelsen.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Alle varer i webshoppen er omfattet af den danske købelovs regler om 24 måneders reklamationsret.

Varen sendes til:

MANIPURA LIVING

Bros Allé 3

5500 Middelfart

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

GAVEKORT & KUPONER

Har du modtaget en værdikupon kan den indløses ved check-out i kassen. Skriv koden fra din værdikupon ind i feltet for rabatkoder og beløbet fratrækkes automatisk fra dit vareindkøb.

Gavekort bliver tilgængelige i webshoppen indenfor nær fremtid.

TREDIEPARTSFORHANDLERE

På vores website linker vi til andre websites eller virksomheder, der sælger vores kollektioner samt til soul partnere, som vi samarbejder med omkring levering af enkelte udvalgte kollektioner samt inspirerende stories og blogindlæg. MANIPURA LIVING kan ikke garantere, at varer købt hos trediepartsforhandlere eller serviceydelser fra partnere har samme service og vilkår som hos MANIPURA LIVING.

BILLEDDOWNLOAD

Billeder og logoer kan frit downloades af kunder og pressefolk. Benyttelse af vores billeder og logoer skal altid underskrives med følgende:

ManipuraLiving.com

+45 29 22 89 23

OPHAVSRET

MANIPURA LIVING I/S har ophavsret på alt officielt indhold på ManipuraLiving.com og .dk samt på vores officielle social media kanaler. Stories på ManipuraLiving.com er i de fleste tilfælde udarbejdet med fælles ophavsret for MANIPURA LIVING og de pågældende samarbejdspartnere.

PERSONDATAPOLITIK

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, telefonnr. og e-mail adresse.

Vi registrerer og videregiver de oplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi videregiver oplysningerne til:

 • Nets, Clearhaus og QuickPay, i forbindelse med kreditkortbetaling af dit køb.
 • DSV og GLS til generering af pakkelabels
 • Google Analytics, til analyser af brugeradfærd
 • One.com, til hosting
 • MailChimp, til udsendelse af nyhedsbreve (kun tilmeldte modtagere)


Personoplysningerne opbevares hos MANIPURA LIVING i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Dette dog medmindre kunden selv har tilmeldt sig databaser for udsendelse af nyhedsbreve.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på ManipuraLiving.com og .dk er MANIPURA LIVING.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@ManipuraLiving.com eller telefon +45 2922 8923. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os: info@ManipuraLiving.com / tlf. +45 29 22 89 23. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr.

Cookies