GERVASONI 1882

Gervasoni er Italiens ældste møbelfirma. Det har siden sin oprindelse været ejet af den samme familie, der igennem generationer har skabt en lang række smukke og tidsløse designermøbler.
Firmaet blev etableret i 1882, og er den dag i dag ejet af den tredje generation i familien – de to brødre Giovanni and Michele Gervasoni.

Familie eventyret startede i et lille håndværksted med speciale i kurveflet i provinsen Udine. Da Giovanni Gervasoni overtog firmaet i 1925 kom Gervasoni for alvor ind på den internationale scene og anses for at være bag nogle af de største designs igennem italiens møbelhistorie.

Gervasoni kombinerer naturlige elementer og en afslappet livsstil med moderne, raffinerede og tekniske detaljer. Sortimentet består af forskellige serier af møbler til stue, spisestue / køkken, soveværelset samt udendørsmøbler og belysning.

En af vores favoritter er møbelserien GHOST, der er designet af den italiensk fødte Paula Navone. Serien har et lækkert, klassisk boheme look, som jeg har været begejstret for igennem mange år. GHOST består af en lang række bløde møbler og senge med en utrolig behagelig komfort. Som GHOST navnet angiver er alle møbler designet med en aftagelig ‘spøgelses’ kappe og fåes i et utal af kvaliteter, mønstre og farver, hvoraf mange kan maskinvaskes.

VI SÆLGER OG SENDER GERVASONI TIL HELE EUROPA

Vi har et rigtigt godt samarbejde med Gervasonis hovedkontor i Italien, og kan levere alt fra deres store sortiment. Og vi samarbejder med flere centrallagre i Danmark og Europa, hvorfra vi kan arrangere levering til din dør.

DU KAN SE GERVASONIS FULDE SORTIMENT HER: 

 

Gervasoni 1882

Viser alle 12 resultater

View: