Jeg ELSKER lys og lamper. Belysning er en meget vigtig del af vores indretning i hjemmet. Den rigtige belysning giver god energi, hygge og varme og er ikke mindst nødvendig for os, der bor i Skandinavien, hvor vi har mange mørke måneder i løbet af året.

BELYSNINGEN I MIN MORMORS ‘LILLE HIMMERIGE’

Min mormor, Marie, var ekspert i at indrette et hyggeligt hjem, hvor alle altid følte sig velkomne og godt tilpas. Hun kaldte altid sit hjem for hendes ‘Lille Himmerige’.

En af mormor ‘hemmeligheder’ var at bruge belysning til at skabe en god stemning og energi. Hun sagde altid, at alle rum skal have en god loftsbelysning samt hygge lys i alle hjørner. Der må ikke være en eneste mørk krog. Derudover skal man have et godt læselys ved et par af de gode stole – til at læse, hækle, strikke mm.

Jeg er ikke sikker på, at min mormor vidste, at hun var mester i at praktisere Feng Shui; Men det var hun. Feng Shui er en ældgammel kinesisk filosofi, der netop handler om at styrke vores personlige velvære og energi ved at styrke energien i vores omgivelser. Bl.a. ved brugen af den rigtige belysningen og andre meget intuitive råd om, hvordan vi indretter vores omgivelser i hjemmet, på arbejdspladsen mm.

LYS OG LAMPER MED HISTORIE OG SJÆL

Jeg har arvet min mormors interesse for at finde smukke lamper med den rette belysning. Og for mig er en lampe ikke blot en lampe men måske noget af det vigtigste i vores indretning. Jeg er altid på jagt efter smukke lamper, der giver den rette personlige og autentiske stemning samt den rette belysning.

Jeg har sammen med min familie håndplukket en lille kollektion af skønne lamper, som er crafted af kyndige hænder på  Bali, i Marokko samt i Andalucien/Spanien. Flere lækre lamper er på vej:). Fælles for alle lamper er, at de er håndlavet i naturens materialer efter gamle traditioner for håndværk, former og farver i magiske kulturer verden over.

Vi har valgt de lamper, vi selv synes er smukke, og som vil give en varm og autentisk ‘boheme’ stemning fyldt med historie og sjæl til de lyse og til tider lidt ‘kolde’ skandinaviske boliger.

BELYSNING

Viser 1–25 af 92 resultater

View: