Fri fragt på ordrer over 500,- der kan sendes til GLS pakkeshop i DK

2-3 hverdage

Sikker betaling via Nets og Quickpay Security

Fri fragt på alle ordrer over 500,- der kan sendes med GLS

2-3 hverdage

Sikker betaling via Quickpay Security

Manipura Living
Manipura Living
kr.
0
Manipura Living
kr.
0

MANIPURA LIVING

SOUL PARTNER BRANDS

Vi samarbejder med et håndplukket udvalg

af danske og internationale partner brands

i en fælles hyldest til ægte craftsmanship med historier og sjæl

Vi har omhyggeligt håndplukket nogle tætte samarbejdspartnere, der supplerer vores egen kollektioner. Fælles for rækken af håndplukkede partner brands er, at de også er drevet af ildsjæle med en stærk ekspertise og lang historik indenfor design og det gode håndværk, der ligger i at skabe unikt craftsmanship.


Vi elsker at skabe unikke og levende rum med en personlig historie og sjæl. Det er individuelt, hvordan vi hver især bedst fortæller vores unikke historie igennem de rum og de ting, vi omgiver os med. Om vi ønsker at skrue op eller ned for den moderne og lidt kølige enkelhed versus den afslappede og varme 'boheme' agtige stil. Eller laver et miks.


Det personlige rum der nærer os med balance og god energi skabes oftest, når vi med omtanke vælger det gode craftsmanship, der er skabt med masser af passion, sjæl og historie. Vi synes, det unikke og levende rum opstår i mødet imellem vores egen historie og den globale verden, vi lever i. Hvor moderne enkelhed og komfort mødes med gamle traditioner for godt håndværk og naturlige materialer. I en naturlig og varm balance mellem materialer, former og farver. Fællesnævneren er godt craftsmanship skabt med masser af sjæl, historier og god energi.

Gervasoni er vores professionelle soul partner brand indenfor levering af især møbler og senge.

Gervasoni er italiens ældste møbelfirma, der siden sin oprindelse i 1882 har været ejet af den samme familie. Firmaet ejes i dag af de to brødre, Giovanni og Michele Gervasoni, der er 3. generation i familien. Med passion, sjæl og kærlighed fører brødrene de gamle traditioner for godt design og håndværk ind i den moderne bolig- og livsstil.

Vi er taknemmelige for det gode samarbejde med Gervasoni. Vi har altid elsket brandets smukke, klassiske og afslappede design og føler, at deres unikke DNA, sjæl og historie er et smukt match til vores egne kollektioner.

mdf italia blev etableret i 1992 af Bruno Fattorini. Virksomheden har i dag udviklet sig til at være et internationalt brand, der især er kendte for deres unikke langborde, reoler og stole til både private og arbejdsmæssige rum. Mdf Italia samarbejder med en lang række internationale ildsjæle, der hver især designer smukke og enkle møbler. Hvert møbel er et stykke unikt craftsmanship fremstillet med omtanke, passion og hjerte som et spændende miks mellem gode håndværkstraditioner, innovativt design, moderne teknologi, omhyggeligt udvalgte materialer og god komfort.


Sammen med mdf italia, støtter vi op om unikt håndværk med historie og sjæl.

BOGREOLEN

Udvalgte bøger, kort og billeder - fortalt, fotograferet eller malet med passion, sjæl og god energi

SHOW ROOM

HVIDE HUS - Bros Allé 3 

5500 Middelfart 

Tel. +45 2922 8923 

E-mail: info@manipuraliving.com 

Åbningstider I SHOWROOM shoppen

Hver fredag kl. 13.00 - 17.00

1. Lørdag hver måned kl. 10.00 - 15.00

(med vin og ekstra hygge)

ÅBNING I UGENS LØB

/ pick ‘n collect

Ring eller skriv en sms på tlf. 2922 892

/ info@ManipuraLiving.com

Så aftaler vi nærmere.

SHOW ROOM

Åbningstider

Hver fredag kl. 13.00 - 17.00

1. lørdag hver måned kl. 10.00 - 15.00

(med vin og ekstra hygge)


ÅBNING I UGENS LØB

/ pick ‘n collect

Ring eller skriv på tlf. 2922 8923 / info@ManipuraLiving.com.

Så aftaler vi nærmere.

MANIPURA LIVING

Manipura b2b space

Receive soul letters

Let's get social

0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomShop videre