Kundalini by MANIPURA LIVING
TASKER & ACCESSORIES I BÆREDYGTIGT PYTHON SKIND

Kundalini by MANIPURA LIVING er en eksklusiv kollektion af lækre, unikke tasker og accessories, håndsyet i 100% pythonskind af erfarne skræddere i Indonesien.

Alt skind er opdrevet i de store indonesiske jungleområder og bearbejdet under legale og bæredygtige forhold i samarbejde med en indonesisk familie samt den danske Miljøstyrelse og de internationale CITES autoriteter (Convention of International Trade in Endangered Species of wild fauna and flora). Kun ikke-truede, fuldvoksne dyrearter opdrives til brug for mad, medicin og skind. Intet går til spilde!

Som et 100% naturligt produkt har hvert skind sin helt egen, unikke skønhed – ligesom dig! Vi bruger ingen kunstige belægninger for at skjule livets små forskelligheder, hvilket giver et råt og naturligt look. Designet er enkelt og tidsløst med italienske lynlåse og magnetlukninger der minimerer synligt metal og fleksible detaljer gør det muligt at style taskerne med et klassisk eller et elegant boheme look. Det er tasker og tilbehør for livet – og vi ELSKER, at ikke 2 produkter er helt ens! Nummereret CITES certifikat medfølger.

Kundalini TASKER & ACCESSORIES

Viser 1–25 af 40 resultater

View: