NØGLERING – Kundalini

299 kr.

Lækre nøgleringe i 100% python slange skind håndlavet under bæredygtige vilkår. Fåes i mange forskellige farver, der er sjove at lege med som et skønt supplement til et elegant look.

Med en længde på 55 cm kan du let finde dine nøgler i bunden af en stor taske (et evigt taske problem ikke ? :)) eller hæng nøgleringen rundt om halsen, når du er på tur eller indkøb. Du kan også bruge remmen sammen med små symbolske vedhæng og kvaster til ophængning på dine indvendige dørhåndtag – som beskyttelse af huset eller blot til pynt. Skindet bliver hurtigt blødt og lækkert.

UNIK – LIGESOM DIG !

Men en Kundalini taske eller accessory har du et unikt og eksklusivt produkt for livet, der blot bliver smukkere og blødere ved brug. Som et 100% naturligt produkt har hvert skind og hvert produkt sin egen, helt specielle skønhed – ligesom dig! Vi bruger ingen kunstige belægninger for at skjule livets små forskelligheder, hvilket giver et råt og naturligt look. Og vi elsker, at ikke 2 produkter er helt ens

FEEL THE ENERGY IN EVERY STORY:

Kundalini styrker vores spiritualitet og livsenergi, vores power og personlige transformation

 

 

 

SKU: Kundalini key strings A12 Category:

NØGLERING – Kundalini

Kundalini er en eksklusiv kollektion af lækre, unikke tasker og accessories, håndsyet i 100% pythonskind af erfarne skræddere i Indonesien

NUMMERERET “CITES” CERTIFIKAT MEDFØLGER !

Alt skind og hvert produkt er bearbejdet under legale og bæredygtige forhold i samarbejde med den danske Miljøstyrelse og de internationale CITES autoriteter (Convention of International Trade in Endangered Species of wild fauna and flora). Med hvert produkt får du et nummereret CITES certifikat for lovlig bearbejdning og import af skindvarerne. Certifikatet er også er godkendt af Miljøstyrelsen. Du kan læse mere om det gode samarbejde mellem CITES og Miljøstyrelsen her

SPECIFIKATIONER: 

NØGLERING – Kundalini

DIMENSIONER: L55 x W0,8 cm

MATERIALE: 100% gedigent python slange skind

Vi bruger ingen kunstige belægninger men hylder den unikke struktur og skønhed i hvert enkelt skind.

FARVE: Fåes i mange farver. Pt i sort, navy blå, grå, creme, rosa, navy grøn, jordbrun samt nature. Kan bestilles i flere farver men leveringstid må påregnes. Vælg moder naturs egen farve eller leg med et udsnit af varme toner, der er håndfarvede efter gamle traditioner og teknikker. Bemærk: Som et naturprodukt er hvert skind unik så varierende struktur og farve må påregnes.

OPRINDELSE: Frembragt og bearbejdet i hånden under bæredygtige vilkår i Indonesien

Alt pythonskind er frembragt, bearbejdet og håndsyet i Indonesien under bæredygtige og fuldt legale vilkår. Skindet kommer fra den ikke-truede dyreart i Indonesien, Python Reticulatus. Slangerne vokser op i de store Jungleområder på Java og Sumatra, hvor lokale jægere igennem generationer har opdrevet slangerne til brug for mad, medicin, olie og skind. Kun fuldt udvoksede slanger udvælges og alt bruges. Intet går til spilde!

Vi samarbejder med et lille, Indonesisk familieforetagende på Java, hvor de voksne kvinder og mænd igennem generationer har viderebragt deres særlige ekspertise og viden om bearbejdning af slanger og slangeskind. Sammen med et lille hold af kvalificerede medarbejdere laves alt i hånden efter gamle traditioner og teknikker, lige fra bearbejdning af skindet med udskæring og farvning til limning samt syning på en hånddrevet symaskine.

Med en Kundalini nøglering støtter du op om gamle kulturelle traditioner og lokale familiers levebrød i Indonesien.

VEDLIGEHOLDELSE: Kan aftørres med en blød klud opvredet i varmt vand

Med en Kundalini taske og accessory har du et produkt for livet, der blot bliver blødere og smukkere ved brug. Vi anbefaler ikke brug af kunstige kemikalier og imprægnering. Lad skindets patina tale sin egen historie over tid. Undgå for meget direkte sol og regn.

NØGLERING – Kundalini

Farve

sort, jordgrå, navy blå, army grøn, cognac, natur, rosa, creme