KERAMIKSKÅL PROVENCE – grøn (ovn, mikro, opvask), L

DKK 139,00

En skøn skål i en anvendelig størrelse til dagligdags brug, fremstillet i Provence af Frankrigs eneste tilbageblivende keramiker, der mestrer de originale, gamle sydfranske håndværkstraditioner, teknikker og farver. Skålen er lavet ud fra en særlig teknik, der gør at skålen både kan anvendes i ovn, mikroovn og opvaskemaskine.

Størrelsen passer perfekt til snacks, morgenmad, portionsanretninger, opbevaring af småting mm. Brug skålen alene eller i kombination med andre skåle – evt i andre størrelser, farver og mønstre.

Category:

PRODUKTSPECIFIKATIONER:

STØRRELSE: H9 x Ø14 cm. Fåes også i Small og Medium.

FARVE: Gul. Fåes også i blå, sort og grøn – alle med den karakteristiske, lyse Provencegule farve på indersiden

MATERIALE: Håndlavet keramik, formet, brændt og glaseret i en sydfransk workshop efter de helt gamle og originale traditioner, teknikker og farver fra det autentiske Provence. Workshoppen er den eneste, der stadig mestrer de gamle, franske teknikker for solidt håndværk og keramik. En af hemmelighederne er, at keramikken brændes ved over 1000 grader 2 gange – før og efter påmaling af glasur – hvilket gør materialet utroligt stærkt og solidt.

OPRINDELSE: Provence, Frankrig

BRUGS- & VASKEANVISNING: Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine.
Vær varsom med ikke at sætte tingene for tæt i maskinen, da det kan gøre det håndlavede keramik skrøbeligt

NOTE: Hver skål er et unikt stykke håndværk – forskelle i farvenuancer og former kan forekomme

FØL ENERGIEN fra chikadernes sang og varmen fra det gamle Provence, hvor den karakteristiske tørre jord, den stærke sol og den lette brise i olivenlundene skaber nogle helt unikke forhold for det gode ler, der bruges i keramikken. Nyd de sydfranske fornemmelser med de varme farvetoner centreret omkring den særligt gule Provencefarve, som bl.a. også kendes fra mange af Van Goghs malerier fra hans år i Provence. Det håndlavede, solide keramik giver en god forbindelse til naturens materialer og historiske vingesus.