KERAMIKFAD – PROVENCE, XL (L47xB30)

DKK 1.199,00

En ualmindeligt smukt, stort fad i solidt håndværk med smukke udskæringer og farver, håndlavet af Frankrigs eneste tilbageblivende keramiker, der mestrer de originale, gamle sydfranske håndværkstraditioner, teknikker og farver. Fadet er lavet ud fra en særlig teknik, der gør at den både kan anvendes i ovn, mikroovn og opvaskemaskine.

Anvendelsesmulighederne er mange. Fadet er oprindeligt ment som et fiskefad og kan tåle at komme i den varme ovn. Men det er også smukt at bruge til en flot anrettet salat, til ost, kolde retter, kødudskæringer, kartofler og meget andet. Kun fantasien sætter grænser.

Undgå at fadet får stød, og du har et fad for livet!

Category:

STØRRELSE: L47 cm – B30 cm.

FARVE: Fåes i flere farver og smukke udskæringer på kanten (FLERE KOMMER PÅ LAGER IGEN!!)

MATERIALE: Håndlavet keramik, formet, brændt og glaseret i en sydfransk workshop efter de helt gamle og originale traditioner, teknikker og farver fra det autentiske Provence. Workshoppen er den eneste, der stadig mestrer de gamle, franske teknikker for solidt håndværk og keramik. En af hemmelighederne er, at keramikken brændes ved over 1000 grader 2 gange – før og efter påmaling af glasur – hvilket gør materialet utroligt stærkt og solidt.

OPRINDELSE: Provence, Frankrig. Oprindelig brug som fiskefad

BRUGS- & VASKEANVISNING: Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine.
Vær varsom med ikke at sætte tingene for tæt i maskinen, da det kan gøre det håndlavede keramik skrøbeligt

NOTE: Hvert fad er et unikt stykke håndværk – forskelle i farvenuancer, udskæringer og former kan forekomme

FØL ENERGIEN fra chikadernes sang og varmen fra det gamle Provence, hvor den karakteristiske tørre jord, den stærke sol og den lette brise i olivenlundene skaber nogle helt unikke forhold for det gode ler, der bruges i keramikken. Nyd de sydfranske fornemmelser med de varme farvetoner centreret omkring den særligt gule Provencefarve, som bl.a. også kendes fra mange af Van Goghs malerier fra hans år i Provence. Det håndlavede, solide keramik og de smukke, varme farver giver en god forbindelse til naturens materialer og historiske franske vingesus.