KERAMIKFAD – PROVENCE (ovn, mikro, opvask) – Large (Ø35 cm)

DKK 799,00

Et meget solidt, smukt og unikt fad håndlavet af Frankrigs eneste tilbageblivende keramiker, der mestrer de originale, gamle sydfranske håndværkstraditioner, teknikker og farver. Fadet er lavet ud fra en særlig teknik, der gør at den både kan anvendes i ovn, mikroovn og opvaskemaskine.

Fadet her en flot stor størrelse, der kan anvendes til utallige formål: Til en skøn salat, kartofler og kartoffelsalat, gryderet og meget andet. Kan også anvendes som dej- og bagefad, som kan sættes direkte i ovnen. Er også smukt blot til pynt, som fad til frugt og andet. Undgå at fadet får stød og du har et fad for livet!

Category:

STØRRELSE: Ø35 cm – H10 cm. Fåes også i XL.

FARVE: Provence gul med håndmalede mønstre inspireret af naturen og kvinder i smukke kjoler fra det gamle Frankrig. Fåes med forskellige motiver.

MATERIALE: Håndlavet keramik, formet, brændt og glaseret i en sydfransk workshop efter de helt gamle og originale traditioner, teknikker og farver fra det autentiske Provence. Workshoppen er den eneste, der stadig mestrer de gamle, franske teknikker for solidt håndværk og keramik. En af hemmelighederne er, at keramikken brændes ved over 1000 grader 2 gange – før og efter påmaling af glasur – hvilket gør materialet utroligt stærkt og solidt.

OPRINDELSE: Provence, Frankrig

BRUGS- & VASKEANVISNING: Tåler ovn, mikroovn og opvaskemaskine.
Vær varsom med ikke at sætte tingene for tæt i maskinen, da det kan gøre det håndlavede keramik skrøbeligt

NOTE: Hvert fad er et unikt stykke håndværk – forskelle i farvenuancer, mønstre og former kan forekomme

FØL ENERGIEN fra chikadernes sang og varmen fra det gamle Provence, hvor den karakteristiske tørre jord, den stærke sol og den lette brise i olivenlundene skaber nogle helt unikke forhold for det gode ler, der bruges i keramikken. Nyd de sydfranske fornemmelser med de varme farvetoner centreret omkring den særligt gule Provencefarve, som bl.a. også kendes fra mange af Van Goghs malerier fra hans år i Provence. Det håndlavede, solide keramik og det smukke påmalede mønster giver en god forbindelse til naturens materialer og historiske franske vingesus.