HAMMAM SPANDE (2 str.) – idelle til planter, opbevaring mm.

899 kr.1.199 kr.

Skønne Marrokanske Hammam spande i nikkelsølv, oprindeligt anvendt til opbevaring af vand i de gamle Marrokanske dampbade. Vi har fundet dem i Marrakesh og købt nogle med hjem, fordi vi elsker historien og fordi vi synes, de giver en autentisk og etisk stemning i en moderne og lys kontekst. Fungerer fantastisk som vaser til blomster og grene eller som potteskjulere for planter i kombination med andre skjulere og vaser i keramik og kurveflet rundt om i huset. De er også meget smukke på badeværelset, hvor de kan bruges som opbevaring til sæber og shampoo i bruseren, til hårbørster mm.

De store spande har oprindeligt været brugt i kombination med mindre Hammam skåle, som medarbejderne brugte til at øse vandet op med. De små skåle sælges separat.

SKU: N/A Category:

PRODUKTSPECIFIKATIONER:

STØRRELSER: Medium: H24xØ23 cm. Large: H30xØ26cm.

MATERIALE: Håndlavet i nikkelsølv med mønstre, hank der kan bøjes op og ned samt små ben

OPRINDELSE: Håndlavede i Marrakesh. Tidligere anvendt som spande til vand i de gamle, Marrokanske saunaer og kurbade

VEDLIGEHOLDELSE: Som alle andre naturlige materialer bliver spandene matte efter noget tid. Det matte look har sin egen, rå charme. Ønsker du at bevare den blanke overflade, kan du pudse fadet med ståluld (ja – det er ganske rigtigt:)) samt en tyk brun sæbe. Rigelig brug af sæbe betyder at spanden ikke bliver ridset ved brug af stålulden.

NOTE: Alle spande er unikke i forskellige materialer og mønstre! Størrelsesangivelsen er cirkamål. Da spandene er gamle kan mindre utætheder forekomme.

FØL ENERGIEN fra 1001 nats eventyr i det gamle Marokko og forestil dig, hvordan de skønne spande er blevet brugt til opbevaring af vand til at stænke på gløderne i den varme sauna og til at køle af i de varme dampbade.

Størrelse N/A
Størrelse

Large (H20xØ26 cm), Medium (H24xØ23 cm)