HAMMAM SKÅLE MED MØNSTER (2 str.) – idelle til opbevaring, som skjulere mm

kr. 329,00kr. 399,00

Skønne Marrokanske Hammam skåle der oprindeligt blev anvendt sammen med de store Hammam spande til at øse vand på de varme gløder og gæster i de gamle Marrokanske dampbade. Vi har fundet dem i Marrakesh og købt nogle af skålene med hjem sammen med spandene til brug i de skandinaviske, lyse hjem. Vi elsker historiens vingesus og synes skålene er skønne til brug overalt i huset. Kun fantasien sætter grænser. Brug dem til sæbestykker i køkkenet eller på badeværelset, som underskåle til potter, til opbevaring af nips, nøgler osv.

Skålene findes i 2 udgaver: Med det samme, smukke mønster som Hammam spandene eller i et mere simpelt og “banket” design. Findes derudover i flere størrelser.

SKU: N/A Category:

PRODUKTSPECIFIKATIONER:

STØRRELSER: Small: Ø12xH5 cm. Medium: Ø13 x H6 cm.

MATERIALE: Håndlavet i nikkelsølv med mønstre

OPRINDELSE: Håndlavede i Marrakesh. Tidligere anvendt som små vandskåle, der blev brugt til at opsamle vand fra de store Hammam spande til brug i de gamle, Marrokanske saunaer og kurbade

VEDLIGEHOLDELSE: Som alle andre naturlige materialer bliver skålene matte efter noget tid. Det matte look har sin egen, rå charme. Ønsker du at bevare den blanke overflade, kan du pudse fadet med ståluld (ja – det er ganske rigtigt:)) samt en tyk brun sæbe. Rigelig brug af sæbe betyder at skålen ikke bliver ridset ved brug af stålulden.

NOTE: Alle spande er unikke i forskellige materialer og mønstre! Størrelsesangivelsen er cirkamål. Da spandene er gamle kan mindre utætheder forekomme.

FØL ENERGIEN fra 1001 nats eventyr i det gamle Marokko og forestil dig, hvordan de skønne skåle sammen med Hammam spandene er blevet brugt til at stænke vand på gløderne i den varme sauna og til at køle af i de varme dampbade.

Størrelse N/A
Størrelse

Small (Ø12xH5cm), Medium (Ø13xH6cm)