GERVASONI GHOST SOVESOFA

kr. 47.000,00

Availability: Tilgængelig på restordre

Ghost 15 sovesofaen fra italienske Gervasoni er en elegant, blød og komfortabel sovesofa. Der findes mange forskellige typer af sovesofaer på markedet, men denne er mest lækre, vi endnu har prøvet.

Gervasoni’s Ghost sovesofa er designet af italienske Paola Navone. Sofaen er både smuk og anvendelig at have stående i din stue eller et værelse. Den er opbygget med en trækonstruktion, med flere lag af polyuretan skum, hvilket gør den dejlig blød at sidde og ligge i. Med en lækker kraftig siddepude samt med støtte fra 5 bløde ryg puder, bliver man næsten helt omfavnet af sofaen. Super lækkert!. Sengestellet i metal ligger sammenfoldet med en tyk madras i koldskum under sofaens bløde siddehynde. Stellet glider let, når sengen skal slåes ud og ind. Og som en smart finesse bliver sofaens kraftige siddehynde lavet om til en lækker, stor ryg pude, der sættes op som ekstra hovedgærde, når sengen er udslået. Det giver en luksuriøs og lækker hotelagtig stemning.

Alle møbler fra Ghost-serien er lavet med aftageligt betræk, der er vendbart. Sofaen og den angivne pris er for den klassiske hvide ‘GHOST’ Lino Bianco ‘kappe’ i en hør og bomuldsblanding, der kan maskinvaskes. Men du kan vælge mellem et stort antal tekstiler i forskellige kvaliteter, mønstre og farver, der passer ind i dit hjem. Mange vælger faktisk at have 2 betræk…en lyst og let kappe til den varme sommer samt en kraftigere og mørkere kappe til vinterperioden. Ring på tlf. 29228923 for at høre om de forskellige muligheder for valg af tekstiler:).

Levering: Normalt 2-3 uger ved bestilling i kLino Bianco. Ved levering i andre tekstiler: 6-8 uger

 

 

Tilgængelig på restordre

SKU: GHOST sovesofa 15 Categories: ,

GERVASONI GHOST 15 SOVESOFA

STØRRELSE:

  • B: 200 x D: 96 x H: 80 x Armlæn: 68 x SH: 47 cm
  • Madras størrelse – udslået: B: 160 x L: 200 x H: 11 cm
  • Inklusiv 3 ryg puder H: 60 x B: 60 cm + 2 ryg puder H: 50 x B: 50 cm
  • Inklusiv kraftig siddehynde, der sættes op som ekstra polstring af hovedgærdet, når sengen er udslået

MATERIALE:

Solid træramme med polstret polyurethane koldskum.
Fold ud sengen er lavet af en metalramme med skummadras på toppen.

Puderne består af kunstfiber og dun.

FARVE & DESIGN:

Hvid Lino Bianco 52% bomuld, 48% hør

PLEJEANVISNING:

Vaskbar ved 40°
Bemærkninger til vask: Man skal være opmærksom på maskinens størrelse ved vask.
Hvis maskinen er underdimensioneret i forhold til stoffet vil betrækket krølle

LEVERING: 

  • Sovesofaen kan afhentes uden fragtomkostninger i vores shops i Skagen og Middelfart.
  • Leveringsomkostninger til din kantsten i Danmark: kr. 1.200 incl. moms (eksklusiv ikke-brofaste øer samt arealer hvor fragtmanden ikke kan bruge palleløfter)
  • Levering til ikke-brofaste øer: Ring på tlf. 29228923 for at aftale nærmere
  • Levering helt ind i stuen samt til områder der er svært fremkommelige for en palleløfter: Ring på tlf. 29228923 for at aftale nærmere