FLERE VINTAGEFADE ER PÅ VEJ I SHOPPEN….

I efteråret 2019 tog min mand og jeg på shoppetur til Marrakesh. Vores mål var at lede efter nogle af de smukke og unikke gamle ting, der kendetegner det magiske Marokko, og som vil sprede en skøn afslappet og magisk boheme stil til de skandinaviske hjem.

Vi allierede os med en lokal Marokkansk kvinde, der viste os ned i lille workshop – i en af de helt krogede og smalle stræder langt inde i den gamle del af Medinaen. Shoppen lå helt gemt i en lille gyde, hvor kun en smal stribe af den varme afrikanske sol kunne skinne igennem. Det var som at træde ind i Aladdins hule – et lille bitte rum fyldt med de skønneste, originale serverings fade fra det gamle Marokko, thekander, vandspande fra de gamle Hammam spa bade og mange andre skønne ting. En helt igennem fantastisk oplevelse.

Den lille shop ejes af en utrolig varm og rar marokkansk far og hans søn, der som 2. generation er medejer af shoppen. Sammen finder og opkøber far og søn smukke brugsting og antikviteter fra de gamle husstande i Marokko og sætter tingene i stand til fordoms skønhed og magiske pragt. Alle varer er håndlavede unika varer, som i dag er meget vanskelige at opdrive – selv i Marokko.

Kig med og føl energien fra Aladdins hule og 1001 nats eventyr i Marrakesh 🙂