‘Classic’ lampeskærm – hvid bomuld

329 kr.475 kr.

Smuk enkel, hvid lampeskærm med ombukket kant. Skærmen er produceret af et gammelt, dansk firma, der i 2 generationer har opbygget en stor viden om vigtigheden af at finde den rigtige skærm til at fuldende en smuk lampe samt en god belysning.

Skærmen er lavet i dansk design og håndsyet i 100% bomuld. Den fåes i 3 størrelser og passer smukt til vores keramiklamper, der er håndlavet i det sydlige Spanien. Skærmene fåes også i 100% hør samt i andre farver. RING hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker til form, størrelse og stoffet på netop DIN skærm.

SKU: LAMPESKÆRM MODEL 'CLASSIC' Categories: ,

‘Classic’ lampeskærm – hvid bomuld

STØRRELSER:

  • Classic 30: Ø 30cm (forneden) x Højde 24 cm. x Ø 24 cm (foroven)
  • Classic 35: Ø 35cm (forneden) x Højde 28 cm. x Ø 28 cm (foroven)
  • Classic 40: Ø 40cm (forneden) x Højde 32 cm. x Ø 32 cm (foroven)

OPRINDELSE: Dansk design

MATERIALE: 100% bomuld. Fåes også i hør samt andre farver.

Skærmstativ i hvidt metal med nedadvendt T og Omløb E-27 (stor fatning). Skærmens metalring sidder i bunden af skærmen, der fæstnes til lampefodens fatning via en omløberring (passer til lampefødder hvor fatningen har riller samt omløberring til fastmontering af skærmen)

VEDLIGEHOLDELSE: Aftørres med en fugtig klud.

BEMÆRK: En top til skærmen kan tilkøbes separat. Se efter Top låg Classic 30 / 35 / 40. Det kan især anbefales at bruge en top hvis lampen står lidt lavt, så du dermed skærmer af for lampens inderste udseende samt dæmper lys udfaldet foroven.

‘Classic’ lampeskærm – hvid bomuld

Størrelse N/A
Størrelse

Classic 30, Classic 35, Classic 40

Har du også set?