Bali træ skål – teak lav

20 kr.80 kr.

De små Bali skåle er håndskåret i bæredygtigt teaktræ, der er en meget funktionel træsort i køkkenet. Den naturlige mængde af teakolier gør træet modstandsdygtigt overfor fugt og bakterier; Og eventuelle ridser absorberes naturligt ind i træets fibre. 

Skålene fåes i flere størrelser og er lækre til krydderier, tapas og små lækkerier, smykker og nips, håndsæbe mm. Og så er det en sød gave idé som et alternativ til en blomst:).

SKU: Bali træ skål - teak lav Category:

Bali træ skål – teak lav

STØRRELSER:

  • Mini: Ø7 x H1,5 cm.
  • Small: Ø9 x H2 cm
  • Medium: Ø11 x H3 cm
  • Large: Ø13 x H4 cm
  • Xtra Large: Ø15 x H4,5 cm

Skålene kan også købes som et samlet sæt på 5 stk. Fåes derudover også i en højere model.

BEMÆRK: Da skålene er håndlavet i naturens materialer kan forskelle i størrelser, trætykkelse, struktur og farver forekomme, hvilket vi anser som en del af den autentiske charme:)

MATERIALE: 100% naturligt teaktræ – håndskåret

  1. Ministry of Environment and Forestry of the Republic of Indonesia Bali Natural Resources Conservateion Agency’
  2. Den internationale CITES organisation (Convention of International Trade and Endangered Species) – herunder Den Danske Miljøstyrelse

FARVER: Naturfarvet: varmt teaktræ

OPRINDELSE: Håndlavet på Bali

VEDLIGEHOLDELSE: Opvaskes med almindelig sulfo i hånden. Teaktræ bliver naturligt lys og gråligt over tid. Ønsker du at bevare den oprindelige, mørke teakfarve anbefaler vi, at du påsmører et tyndt lag madolie efter behov.

  • BEMÆRK: Brug gerne en billig madolie. Vi anbefaler, at du IKKE bruger teaktræs polish til møbler, da det vil være sundhedsskadeligt i forbindelse med mad.
  • BEMÆRK: Vi anbefaler, at skålene og andre trævarer IKKE vaskes i opvaskemaskine, da det vil ødelægge og udtørre træets naturlige struktur.

 

FØL ENERGIEN fra udformningen af de smukkeste naturmaterialer fra Bali.

Bali træ skål – teak lav

STØRRELSE

Mini: Ø7, Small: Ø9, Medium: Ø11, Large: Ø13, Xtra Large: Ø15