Bali træ skål – teak høj

30 kr.90 kr.

De små Bali skåle er håndskåret i bæredygtigt teaktræ, der er en meget funktionel træsort i køkkenet. Den naturlige mængde af teakolier gør træet modstandsdygtigt overfor fugt og bakterier; Og eventuelle ridser absorberes naturligt ind i træets fibre. 

Skålene fåes i 4 størrelser og er lækre til krydderier, tapas og små lækkerier, smykker og nips, håndsæbe mm. Og så er det en sød gave idé som et alternativ til en blomst:). Sættes kan også købes samlet til en særlig god pris:). Kig her i shoppen.

SKU: Bali træ skål - teak høj Category:

Bali træ skål – teak høj

STØRRELSER:

  1. Small: Ø7 x H3 cm
  2. Medium: Ø10 x H4 cm
  3. Large: Ø12 x H4 cm
  4. XL: Ø15 x H5 cm

Skålene kan også købes som et samlet sæt på 4 stk. Fåes derudover også i en lavere model

BEMÆRK: Da skålene er håndlavet i naturens materialer kan forskelle i størrelser, trætykkelse, struktur og farver forekomme, hvilket vi anser som en del af den autentiske charme:)

MATERIALE: 100% naturligt teaktræ – håndskåret

  1. Ministry of Environment and Forestry of the Republic of Indonesia Bali Natural Resources Conservateion Agency’
  2. Den internationale CITES organisation (Convention of International Trade and Endangered Species) – herunder Den Danske Miljøstyrelse

FARVER: Naturfarvet: varmt teaktræ

OPRINDELSE: Håndlavet på Bali

VEDLIGEHOLDELSE: Opvaskes med almindelig sulfo i hånden. Teaktræ bliver naturligt lys og gråligt over tid. Ønsker du at bevare den oprindelige, mørke teakfarve anbefaler vi, at du påsmører et tyndt lag madolie efter behov.

  • BEMÆRK: Brug gerne en billig madolie. Vi anbefaler, at du IKKE bruger teaktræs polish til møbler, da det vil være sundhedsskadeligt i forbindelse med mad.
  • BEMÆRK: Vi anbefaler, at skålene og andre trævarer IKKE vaskes i opvaskemaskine, da det vil ødelægge og udtørre træets naturlige struktur.

FØL ENERGIEN fra udformningen af de smukkeste naturmaterialer fra Bali.

Bali træ skål – teak høj

STØRRELSE

Small: Ø7 x H3 cm, Medium: Ø10 x H4 cm, Large: Ø12 x H4 cm, XL: Ø15 x H5 cm