UNIKKE LAVE SOFABORDE i BÆREDYGTIGT SUAR TRÆ  – HÅNDSNITTET MED SPIRITUELLE TIMOR IKONER OG SYMBOLER PÅ BALI
Helt unikke sofaborde crafted i solidt, bæredygtigt suar træ i en workshop på Bali. Bordene anvendes traditionelt som dekorative væg paneler til ophæng. De smukke mønstre snittes af erfarne snedkere, der oprindeligt har lært håndværket igennem deres opvækst på den indonesiske ø, TIMOR. Øen er historisk kendt for befolkningens unikke håndværkstraditioner med fantastiske ikoner og symboler med spirituelle og rituelle betydninger for øens stammebefolkning. Bl.a. var det skik at udsmykke husets fordør med en udskåret træ dør.
Det solide suar træ er en hurtigt voksende træsort, der er fældet i de indonesiske skove med respekt for skovenes overlevelse og kvoter. Importen til Europa sker i samarbejde med den internationale FLEGT organisation (Forest Law Enforcement, Governance and Trade) og den danske Miljøstyrelse. FLEGT certifikat medfølger.

Hvert bord er unikt. Da alt er craftet i hånden anses ‘skævheder’ og ujævnheder for at være en del af den autentiske charme; Og som et 100% naturmateriale vil træet udvikle sig med sine egne små ‘naturligheder’ og finurlige krumninger, når det strækker sig i det skandinaviske klima.

Bordene fåes i forskellige mønstre, former og størrelser:
* Runde Ø80 cm, H30 cm – med 1 tykt træben:
* Runde Ø1,25 cm, H35-45 cm med 4 træben
* Kvadratiske: Ø1,25 cm, H35-45 cm med 4 træben
* Rektangulære: 80 x 110 / 120 cm
* Bordene også bestilles med metalstel

SOFABORDE - TIMOR

Viser alle 2 resultater

View: