Jeg er vokset op i et barndomshjem med – hvad vi dengang kaldte – ‘ægte’ tæpper. Alle med vidunderlige mønstre og farver, som var håndknyttet efter helt særlige, gamle traditioner.

Jeg elsker tæpper, der er håndvævet med passion og kærlighed og som er fyldt med traditioner, historie og sjæl. Og så har vi heldigvis et fantastisk samarbejde med nogle dygtige tæppeeksperter. Bl.a. Said, der vel nok en af de dygtigste tæppeeksperter i Marrakesh. Hans familie har igennem generationer hjulpet de Marokkanske berberstammer og familier med at videresælge deres håndværk i form af de smukkeste tæpper, hvilket vi alle kan glædes over.

Tæpper har en helt særlig rolle i hjemmet. De luner, hygger, ‘samler’, dæmper støj og giver dit hjem karakter. Når du lægger et gulvtæppe i dit hjem, skaber du et ‘fundament’ for energien i dit hjem.

Er du til lyse eller farvede gulvtæpper? Til enkle eller mønstrede? Store eller små? Vi har omhyggeligt håndplukket en lille kollektion af lækre tæpper, som kan lune dit gulv og dine fødder :). Alle tæpperne er håndvævet af kyndige hænder efter gamle traditioner, der er gået i arv fra generation til generation i gamle kulturer. Alle tæpper har en særlig historie. Og alle er naturligvis crafted i naturens bedste materialer.

Vi elsker, at ikke 2 tæpper er helt ens. Hvert tæppe er et unikt stykke kunst. Perfekt ‘uperfekt’. Ligesom du og jeg :).

Kærligst Anne-Marie

GULVTÆPPER

Viser 1–25 af 37 resultater

View: