GERVASONI

Italienske Gervasoni er et familieejet firma, som producerer smukke og elegante designermøbler.
Firmaet blev etableret i 1882 og er den dag i dag ejet af den tredje generation i familien – de to brødre Giovanni and Michele Gervasoni.

Det startede i provinsen Udine, som et lille håndværksted med speciale i kurveværk, men overgik til Giovanni Gervasoni i 1925, som siden har rejst den italienske historie med designs fra det 20. århundrede.

Gervasoni har omfavnet en særlig følsomhed, som får sit mest fuldendte udtryk i de harmoniske kombinationer mellem naturlige elementer og de mest raffinerede produkter.

En anden styrke ved Gervasoni er den nøje sans for detaljen og brugen af materialer. Gervasoni bruger materialer med flere forskellige baggrunde: naturlige, nutidige, eksotiske og tekniske. Materialerne bliver behandlet med stor respekt for dens kvaliteter, med det formål at forstærke dem.

Kombinationen af det naturlige og industrielle giver liv til produkterne, hvor luksus ligger præcist i hele realiseringsdesignet, og ikke kun i dens endelige æstetik. Derudover kombineres den nyeste generations materialer med traditionelle materialer, der tilbyder et udvalg af innovative og uventede produkter, mens de forbliver forførende og poetiske.

Gervasoni er især kendt for deres elegante møbelserie Ghost, som blev designet af den italienske designer Paola Navone.

Det smarte ved Ghost serien er, at man kan skifte betræk. Du har derfor mulighed for både at køre det hvide meget afslappet, lyse skandinaviske look, men også style møblet med en mere klassisk elegant mørk farve betræk. Mulighederne er mange, og det er kun fantasien der sætter grænser.

 

 

GERVASONI

Viser alle 11 resultater

View: