OPSKRIFT – hjemmelavet varm kakao fra min barndom :)

A
A
keramik provence fra Manipura Living med varm kakao

Kære dig
Her på den første søndag i februar er det skønt at mærke, at vi går en lysere tid i møde. Men med lidt regn og rusk udenfor kalder det fortsat på hygge med familien eller nogle gode venner i sofaen, mens vi varmer op til fastelavn og vinterferien.
Da jeg var barn, lavede mine søskende og jeg ofte varm kakao – helt fra bunden – når vi skulle hygge med lidt godt. Den varme kakao er meget let at lave – og du kan selv bestemme, hvor sød den skal være. Prøv dig frem. Kakaoen er med garanti et hit hos både store og små, fordi den smager af barndom og er uden den lidt tungere mørke chokolade, som mange børn rent faktisk ikke er så begejstret for

OPSKRIFT PÅ HJEMMELAVET VARM KAKAO
4 spsk. sukker
4 spsk. kakaopulver (rent uden sukker)
1 l. let- eller sødmælk

Sådan gør du:
Rør kakaopulver og sukker sammen i en tykbundet gryde og tilsæt en smule af mælken. Opvarm det hele under let omrøring til kakaopulver og sukker smelter sammen til en tykflydende masse.
Tilsæt derpå resten af mælken og varm kakaoen op til den damper. Pas på den ikke brænder på:)

Serveres med friskpisket flødeskum – gerne med nogle lækre fastelavnsboller. Og måske en lun plaid i sofaen 🙂

NYD SØNDAGEN OG HINANDEN.

Kærligst Anne-Marie

Kakaoen og de dejlige fastelavnsboller er serveres med vores håndlavede keramik fra Provence, der kan tåle høje varmegrader og opvaskemaskine. Provence keramikkanden er derfor ideel til servering af den varme kakao og er også god, hvis du har brug for at genopvarme kakaoen i mikroovnen.

MANIPURA LIVING
Main Menu x