REPOST: Guidet meditation med Rikke Hertz – Tid til julefred

A
A

Kære dig! I 2019 gav vi Jer en skøn, lille julegave i samarbejde med Rikke Hertz, spirituel rådgiver, clairvoyant og coach: En 10 minutters guidet meditation, hvor Rikkes dejlige, varme stemme hjælper dig til at finde ro og balance midt i den travle juletid.

Rikkes meditation er mere relevant end nogensinde, så hvis du ikke allerede har ladet dig guide af Rikke, vil jeg anbefale, at du hiver 10 minutter ud af kalenderen her ved slutningen af 2020 og ved indgangen af 2021.

BRUG 10 MINUTTER PÅ DIG SELV!!

Du skal blot finde et sted, hvor du kan sidde for dig selv – helt uforstyrret – og lade dig guide af Rikke, der med hendes årelange erfaring har hjulpet tusindevis af mennesker med at finde ind til sig selv. Brug blot 10 minutter på dig selv i denne søde juletid. Vi lover dig, at det er godt givet ud!

KLIK HER: RIKKE HERTZ – TID TIL JULEFRED

(Bemærk: Lydfilen ligger på soundcloud.com, der er gratis at benytte)

Tusinde tak til Rikke, fordi hun vil dele denne meditation til glæde og gavn for os alle!

God fornøjelse. Kærligst Anne-Marie

Du kan finde flere meditationer af Rikke Hertz på hendes hjemmeside her

Copyright © 2019 – Rikke Hertz 

2 Replies to “REPOST: Guidet meditation med Rikke Hertz – Tid til julefred”

  1. Det er en rigtig fed hjemmeside, Annemarie ❤️

    1. TAK Rebekka. Det glæder mig, du kan lide websitet. Godt nytår:)

Comments are closed.

MANIPURA LIVING
Main Menu x