Ravnsborg marked hos Jim Lyngvild

A
A
Ravnsborg Julemarked 2019

Af Anne-Marie Schroll, MANIPURA LIVING

Ifm lanceringen af MANIPURA LIVING lavede vi vores første lille fysiske “pop-up” butik på Ravnsborg julemarked, hvor Jim Lyngvild og Morten Paulsen åbnede deres fantastiske sted for ca. 15.000 besøgende over 2 week-ender. Stedet, der minder mest om en stor vikingeborg, ligger langt ude på landet tæt ved Faaborg. Det er helt magisk og skal bl.a. danne ramme om den næste “Far til fire” film.

Jim Lyngvild og hans mand, Morten Paulsen, var begge lige så fantastiske som stedet. Alt emmede af entrepreneur ånd og god, positiv energi drevet af de 2 ildsjæle. Mange mennesker var kommet for at møde Jim og Morten, der begge havde travlt med at være værter for de alle gæsterne.

Vi er meget taknemmelige for at have været en del af den gode atmosfære som en fantastisk opstart på MANIPURA LIVING. Det var skønt med så mange besøgende på vores stand, og vi er meget glade for de utallige antal positive tilkendegivelser for vores nye koncept!. Og ikke mindst var det også utroligt hyggeligt at få besøg af vores 2 dejlige værter, der begge udså sig deres favorit skål i hver sin farve fra vores keramikserie, Andalucia. Serien er håndlavet i små spanske workshops efter de gamle Andalusiske traditioner, mønstre og farver. Jeg håber, Jim og Morten bliver glade for deres nye skåle, der bl.a. passer smukt til deres fine Mågestel.

Tak til Jim og Morgen for et dejlig oplevelse. Og tak til alle Jer, der besøgte os med god energi på vores stand!

Ravnsborg Julemarked 2019
Morten Paulsen med en blå multifarvet Andalucia keramikskål i XL, Jim Lyngvild med en rød multifarvet Andalucia keramikskål i XL og Anne-Marie der får et kram af Jim 🙂
TAK til alle Jer der besøgte os på vores stand og gav os så mange positive kommentarer. Det luner ved en opstart 🙂
MANIPURA LIVING
Main Menu x